Wie zijn wij

Esther-WieZijnWijEsther Coes (1962) Kernwoorden zijn: ontmoeting, respect voor medemens en natuur, geloof, kerk en gezelligheid. Ruim 20 jaar heb ik met veel plezier als apotheker gewerkt. Het meest waardevolle voor mij was het contact aan de balie. De afgelopen 4 jaar heb ik zingeving en spiritualiteit gestudeerd om ontmoetingen met anderen nog meer te verrijken. Sinds april 2015 ben ik tuinman, klusjesvrouw en schilder: Alles om de hoeve bewoonbaar te maken. Niet direct mijn expertise, maar ik heb gemerkt dat wanneer je je ergens in bekwaamt en er de tijd voor neemt, dit werk me toch ook vreugde en voldoening geeft. Ik verheug me er vooral op dat wij open kunnen gaan. Dat wij samen met gasten kunnen genieten van deze plek. Dat deze plek gaat bloeien. Letterlijk, door een mooie weelderige tuin, maar ook door mensen die er komen.

Gerrit Coes; muziek, arts, creativiteit, oplossingsgerichtheid en trouw

Gerrit Coes (1959) Kernwoorden zijn: creativiteit, muziek en doorzetten. Na mijn geneeskunde studie heb ik 6 jaar als tropenarts in Afrika gewerkt. Hard werken, improviseren en langzaam wat meer begrijpen van het leven. In Bodegraven ben ik 16 jaar met veel plezier huisarts geweest. Nu ben ik bouwvakker, aannemer, schapenhouder en wat al niet meer, maar nog steeds geïnteresseerd in mensen. Sinds april 2015 werken we fulltime aan het bewoonbaar maken van de hoeve. Pallets gipsplaten zijn gemonteerd, muren opgetrokken, verfkwasten versleten en veel geleerd van fouten en vakmensen. Veel is er klaar en ik verheug me op mooie momenten. op heerlijke maaltijden, goede gesprekken, samen musiceren en fijne mensen ontmoeten.